Kodolányi János Főiskola Anglisztika szakáról vélemények, tapasztalatok?
"az oktatás szinte teljesen angolul folyik."
- Az baj, ha csak ezért magas a színvonal, mivel ma alapvető elvárás egy angol szakon, hogy az oktatás (vizsgákkal és záróvizsgával együtt) angolul folyjon.
Mért vannak az összes Kodolányis kérdésnél ugyanazok a pozitiv válaszok szó szerint?!
Az én véleményem mellegles nem pozitiv, sajnos 1 év után ott kellett hagytam a szakot. Színvonaltalan oktatás, arrogáns tanárok.
"Mért vannak az összes Kodolányis kérdésnél ugyanazok a pozitiv válaszok szó szerint?!
Az én véleményem mellegles nem pozitiv, sajnos 1 év után ott kellett hagytam a szakot. Színvonaltalan oktatás, arrogáns tanárok."
Azért, mert van itt a gyakorin egy srác, aki a Kodón végzett (valószínűleg most ott dolgozik), akit vagy megkértek, vagy kötelességének érzi, hogy úgy népszerűsítse a sulit, hogy minden kodós kérdésre beírja szinte szó szerint ugyanazt "nagyon meg voltam elégedve a sulival blabla.."
Rajta kívül csak egy másik válaszolót láttam, aki pozitívan nyilatkozott volna a suliról. Én nem anglisztikás voltam, más szakon idén végeztem a Kodón, de nekem sincs túl jó véleményem a suliról, semmilyen használható tudást nem adtak át, a vizsgákon is sokszor a tanár kedve, vagy a szerencse volt a döntő, nem a tudás.
Sajnos elég sok olyan tanár van ott, akik egyáltalán nem tudnak tanítani, a kedvencem az, amikor nagy előadóteremben papírról olvasnak fel.
És még valami: kiválasztottam egy szakdoga-témát az ajánlottak közül, amire rábólintott a konzulens, aztán 2 hónappal a leadás előtt találta ki, h mégsem jó, az opponens szintén azt írta az értékelésben, h ez nem igazán szakdolgozatnak való téma. Na de akkor miért ajánlja az iskola szakdolgozat témának??:)
sokáig lehetne ezt ragozni, a Kodolányit nehéz komolyan venni, de szerintem nincs is nagy jövője, egyre kevesebben jelentkeznek, szép lassan el fog tűnni a süllyesztőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!