Nagyon nehéz lesz a biosz, föci, fizika, kémia?
figyelj, én most érettségiztem, és a matek, fizika, kémia nem a szívem csücske volt :D mindegyikből 2-es voltam. Bioszból 3-mas. 2-esre tuti meg tudod csinálni.
Sőt, ha tényleg ilyen szorgalmas vagy, akkor főleg nem lesz gond :)
Kémia: szerintem nem nehéz..:) csak meg kell érteni! Semmi megpróbáltató nincs benne! Persze erre a tantárgyra is kell időt szánni...
Biológia: ez a tantárgy egyáltalán nem nehéz..:D ..ehhez is kell némi idő! ...Ha bejönnek az új tantárgyak nem javaslom hogy belekezdj bármibe is mert nem lesz rá időd! ..(nem kötelező megfogadni ezt a tanácsot de hidd el így van)
Fizika: erről se tudok többet mondani csak azt hogy ezt is meg kell érteni..figyelni kell..nem könnyű..de szorgalommal mindent elérhetsz :) ...Olvastam hogy milyen gyenge volt az átlagod...egy kicsit jobban bele kéne húznod! A hetedik félév beleszámít már a tovább tanulásba..legalább egy 3-od lehet több nem..(persze ha egysincs az mégjobb) ..ha csak egy 3-od lesz akkor felvesznek a *gimnáziumba* ..persze ez is az iskolától függ...
Földrajz: ...(viszonylag könnyű..) :)
/Remélem tudtam segíteni/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!