Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek Ságvári vagy Radnóti?

Szerintetek Ságvári vagy Radnóti?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most leszek 8.-os a bizonyítványom kitűnő lett ezért nem tudom hogy melyik gimnáziumba menjek. Radnóti vagy Ságvári? Mindkettő tetszik talán még a Ságvári egy kicsit jobban. Franciát tanulnék gimiben és legszivesebben angol vagy valamilyen nyelvi osztályba járnék. A bátyám Radnótis de szerintem túl nehéz lenne nekem ezért jöttem hát ide kérdezni. Előre is köszi a válaszokat:)

2014. júl. 23. 20:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak a Radnóti! :) Én ott végeztem, nagyon szerettem. Szerintem ne félj a kihívásoktól :)
2014. júl. 23. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Megjegyzem: nem írtál várost, csak a Ságváriból lehet kikövetkeztetni, hogy Szeged. Radnóti van Pesten is.
2014. júl. 23. 23:01
 3/7 anonim ***** válasza:
47%

Ne menj a Radnótiba, egy féreg hely. Bár ha odavaló vagy, akkor érezni fogod, ha nem, akkor visszataszító lesz számodra. Én mindenképp a Ságvárit ajánlom!

Ha érdekel bővebben, akkor írhatsz privátot, ha gondolod.

2014. júl. 24. 00:14
 4/7 anonim válasza:
Ságvári! :D
2014. júl. 26. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

RADNÓTI

Nem elhivakodottságból, de ott megértőbbek az emberek, sokkal magasabban képzettek, mint a ságvárisok, elég összevetned az eredményeket.

Nehézség. Erre csak azt tudom mondani, hogy mindkét suliban nehéz dolgod lehet, ha nem megfelelő szakot választasz vagy egy keményebb tanárt kapsz.

De személyes tapasztalataim szerint SáRa kupán is olyan ocsmány módon viselkednek a ságvárisok, hogy én érzem magam rosszul.

Nem mellesleg én is hallottam vissza dolgokat a Ságváriból, és nem szeretik olyan sokan, mint hinné bárki is, és a tanárok se jók...

2014. szept. 19. 18:56
 6/7 anonim válasza:
Radnótis vagyok:) Én nem igazán szeretem.Meg lehet szokni, ha jó az osztályközösség ,meg , ha jó tanárokat fogsz ki..de abból kiindulva,hogy franciát szeretnél tanulni én inkább a Ságvárit ajánlom:)
2015. jan. 17. 14:41
 7/7 anonim válasza:
csak a radnóti
2015. febr. 27. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!