Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen gimnáziumba menjek...

Milyen gimnáziumba menjek tovább tanulni?

Figyelt kérdés

9.-es voltam, nyelvi előkészítős (angol), ezért olyan gimi kéne ahol szintén volt nyelvi év, illetve amelyik alapítványi/magán iskola.

Az iskola nevét írjátok le légyszíves, tandíjat és ha van akkor személyes véleményt is.

Köszönöm

2014. júl. 22. 20:25
 1/1 anonim válasza:
Elég sok ismerősöm járt az AKG -ba Budapesten, Alternatív Közgazdasági Gimnázium. Ha nekem lenne most 15 éves gyermekem vagy tesóm, oda küldeném, jó iskola. Van tandíj persze, nem tudom pontosan, hogy mennyi, de annyi rémlik, hogy simán tűrhető. Jó suli! Vagy esetleg, annak függvényében, hogy hol szeretnél és milyen irányban tovább tanulni a gimi után, ott van az amerikai és a francia gimnázium. Amcsi elég más stílus, a francia meg afféle 'strict' európai. Mindhárom suli a XII kerben van, ha jól emlékszem. Sok szerencsét! :-)
2014. júl. 29. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!