Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik gimnáziumba menjek...

Melyik gimnáziumba menjek tovább tanulni, ha orvos szeretnék lenni?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy mindenképpen reálos sulit kell választanom!

Angolul már jól beszélek, milyen nyelvet lenne célszerű még tanulnom (angol mellet) ?

Ha lehet konkrét iskolákat írjatok Budapest közelében, írjátok le miért lenne érdemes azt választanom....

Válaszokat előre is köszönöm :)

2013. okt. 21. 23:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindenképpen olyan helyet válassz, ahol a biosz-kémia oktatás nagyon színvonalas, esetleg indul eleve ilyen tagozat! Ne haragudj, én nem tudok konkrét ilyen gimnáziumot, de gondoltam ezt azért leírom, mert ez alapján könnyebb lesz keresgélni:)
2013. okt. 22. 08:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Ment a pont :)
2013. okt. 22. 17:48
 3/4 anonim ***** válasza:
65%

Te vagy az en emberem :DD en konkretan fogorvos szeretnék lenni, ezáltal a biosz-kemia tagozat adott nálam. gondolom te is 8.os vagy,mint én. A tavalyi átlagom 4,5 lett. Ezzel és egy jó felvételivel esélyem lenne a Szent Lászlóba (köbánya) vagy a Szinyei Merse Pálba. Mindkét suliról nagyon jókat hallottam,de talan a Lászlóhoz tobb pozitiv ertekeles tarsult :' ) ha a te átlagod az enyémnél jobb lenne, akkor a Berzsenyit ajánlanám neked:) mindenféleképpen menj el nyílt napokra. én is fogok menni:) En nagyjabol most kepbe vagyok a sulikbol, szoval ha kerdesed lenne irj:) Plusz hatha összefutunk majd vmelyik nyilt napon :D

14/L

2013. okt. 23. 22:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindenképp biosz-kémia,esetleg biosz-fizika párosításon legyen a hangsúly.Angolul jó,ha beszélsz,mivel ez az orvosi nyelve(értsd:ezen a nyelven jelenik meg nagyon sok tudományos írás),szerintem egy francia,német nyelvtanulással nem nyúlsz mellé.:)
2013. okt. 25. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!