Melyik gimnáziumba menjek tovább tanulni, ha orvos szeretnék lenni?
Azt tudom, hogy mindenképpen reálos sulit kell választanom!
Angolul már jól beszélek, milyen nyelvet lenne célszerű még tanulnom (angol mellet) ?
Ha lehet konkrét iskolákat írjatok Budapest közelében, írjátok le miért lenne érdemes azt választanom....
Válaszokat előre is köszönöm :)
Te vagy az en emberem :DD en konkretan fogorvos szeretnék lenni, ezáltal a biosz-kemia tagozat adott nálam. gondolom te is 8.os vagy,mint én. A tavalyi átlagom 4,5 lett. Ezzel és egy jó felvételivel esélyem lenne a Szent Lászlóba (köbánya) vagy a Szinyei Merse Pálba. Mindkét suliról nagyon jókat hallottam,de talan a Lászlóhoz tobb pozitiv ertekeles tarsult :' ) ha a te átlagod az enyémnél jobb lenne, akkor a Berzsenyit ajánlanám neked:) mindenféleképpen menj el nyílt napokra. én is fogok menni:) En nagyjabol most kepbe vagyok a sulikbol, szoval ha kerdesed lenne irj:) Plusz hatha összefutunk majd vmelyik nyilt napon :D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!