Nagyon izgulok a ponthatárok miatt, szerintetek fel fognak venni?
Figyelt kérdés
Első helyen a gazdálkodás és menedzsment szakot jelöltem meg, második helyen pedig a nemzetközi gazdálkodást, mindkettőt a BME-n.
332 pontom van, az önköltségesre szeretnék bekerülni.
Szerintetek ennyi ponttal van esélyem?
2014. júl. 22. 10:47
1/5 anonim válasza:
Azt nem tudom, de én is nagyon izgulok. :D Orvosira jelentkeztem, izguljunk együtt. :D
2/5 anonim válasza:
Szia, mit jelöltél elsőnek és mennyi pontod van? Én is tűkön ülve várom a holnap este 8 órát :D
3/5 anonim válasza:
Szia! :) DE-ÁOK-általános orvos, 2. helyre DE-GYTK-gyógyszerész, 3. hely: DE-TTK-biológia Bsc, de csak az ÁOK-ra szeretnék menni, de nagyon rezeg a léc, 391 pontom van, és te hova jelentkeztél? és mennyi pontod van? egyébként fiú vagyok ;)
4/5 anonim válasza:
Szintén orvosira 400-al bárhova ahová felvesznek (mmint bármelyik város)jah és nem előszőr jelentkezem...már nem bírom idegileg a várakozást :DD.
5/5 A kérdező kommentje:
felvettek :d
2014. aug. 25. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!