Melyik egyetem villamosmérnöki képzését választanátok?
Az Óbudai egyetem Kandó kálmán villamos mérnöki karán lévőt, vagy a miskolcit, vagy a debrecenit? Vagy esetleg melyiket ajánlanátok?
Köszi előre is.
Az igaz, hogy sok villamosmérnök van, de sokkal többre van szükség...
Áramra egyre nagyobb szükség lesz, így mindig lesz munka.
Kandó...
Amúgy majd kapsz egy levelet, hogy melyik telephelyen akarsz tanulni. Én a tavaszmező útit javaslom, mert a másik kint van a fenében óbudán, kb fél óra buszozás oda kijutni, ez meg ott van ha leszállsz a metróról a blahán.
Dehogy is!
ne a kényelmi szempontok legyenek irányadók, hanem az, hogy Energetika-Automatika spec óbudán van, a többi meg jocóban.
ez azért nem mindegy, ki hol kezd, mert sokkal cikisebb a szakirány kezdetén újra ismerkedni sok új emberrel egy másik telephelyen, fogalmad se lesz arról, hogy kiknek a segítségére lehet számítani laborméréseken, szakdolgozathoz, és kik azok, akik csak átbukdácsolnak egy mérést, összewikiznek egy szakdolgozatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!