Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Debreceni Egyetem villamosmérn...

Debreceni Egyetem villamosmérnöki képzés?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy itt a gyakorikerdeseken sok helyen olvastam, hogy nem jó a villamosmérnöki képzés ezen az egyetem, de konkrét indokokat nem találtam rá. Akik azt mondják, hogy nem jó, vagy nem elégedettek, azok le tudnák írni, hogy mi az ami nem tetszik nekik benne?

2014. jún. 28. 19:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem csak a villamosmérnök képzés, hanem úgy amblokk a műszaki (az infót ne keverjük bele, az más).

Az oktatók elég rosszak, a követelmények gyengék, maga az oktatás színvonala is a béka segge alatt van. És ami a legfontosabb, hogy mindezek miatt a munkáltatók és fejvadászok véleménye alapján az egyik legkevésbé elismert diplomát adja.

2014. jún. 28. 19:29
 2/11 A kérdező kommentje:
Te egyébként oda jársz? Vagy csak biztos forrásból tudod ezeket a dolgokat? Bár elég sok helyen tényleg ezt lehet olvasni. Nem tudom miért van ez így... mondjuk a villamosmérnöki képzés a TTK-n belül van.. nem tudom az esetleg jobb?
2014. jún. 28. 20:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Ismerőseim vannak a környékről, akik ott kezdték el, majd újrafelvételiztek máshová. A másik forrás meg a rengeteg statisztika, több évre visszamenőleg.
2014. jún. 28. 20:38
 4/11 A kérdező kommentje:
Ők hova felvételiztek újra? MMint melyik egyetemre? BME? vagy óbudai?
2014. jún. 28. 21:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Egyikük BME-re ment, másikuk Kecskemétre, mondván ott van a Merci (mondjuk csak emiatt Kecskemétre menni szerintem megint őrültség).
2014. jún. 28. 21:15
 6/11 anonim ***** válasza:
Elég gyenge, de most hívtak pár oktatót a Miskolci Egyetemről, hogy gatyába rázzák a képzést, alakult új Villamosmérnöki Tanszék is, úgyhogy elvileg jobb lesz, de majd kiderül.
2014. jún. 30. 23:48
 7/11 A kérdező kommentje:
Te odajarsz egyebkent?
2014. júl. 1. 10:41
 8/11 anonim válasza:
Szerintem is elég jó lett. Úgy tudom MSC is lesz 2015 őszétől. Végre követelnek és tanítanak is. Aki csak a követelést érzi, az a személy más egyetemen is csak a követeléseket érezné. Amit meg kell jegyezni, hogy eddig is jártak le a BME-ről tanárok, náluk nem ment át akárki. Sajnos már nem fognak tanítani itt többé , de jöttek helyettük új oktatók.
2014. júl. 1. 20:29
 9/11 anonim válasza:

#1-nek.

Azért a mérnök informatika a DE-n, khm nyugodtan belekeverhetjük, ha már itt tartunk. PTI-t elismerem, MI-t nem. Vannak bámulatos sztorik, de inkább nem nyilatkozom. A programozást valószínűleg magas szinten oktatják.

2014. júl. 1. 20:34
 10/11 A kérdező kommentje:

Te oda jársz erre az egyetemre? Ha igen hanyad éves? Milyen BME-s oktatók voltak, mert nekem ezt még senki sem említette?

2014. júl. 2. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!