Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik iskolát válasszam?

Melyik iskolát válasszam?

Figyelt kérdés
Az átlagom 4.2, 4.4 körül van. Most megyek nyolcba. Kereskedelmi iskolákon gondolkozom. Kecskemét, és környékén, szerintetek melyik iskola a legjobb? Gondolkoztam a nagykőrösi Toldi-n is,kecskeméti ÁFEOSZ-on, de még a kecskeméti Kadán is. De a Kadába nem tudom, hogy elindítják-e a kereskedelmi szakot. Vélemények az iskolákról? Milyenek a tanárok, a tanítás? Ha kereskedelemre megyek, akkor az tulajdonképpen milyen szakmákat foglal magába? Előre is köszönöm segítségeteket. 14/L

2014. júl. 15. 09:37
 1/3 anonim válasza:
Szia én az ÁFEOSZ-ba jelentkeztem idén és nagy mázlimra fel is vettek. Igen, voltam az iskolát megnézni és őszintén nagyon tetszett, a tanárok nagyon empatikusnak tűntek és kedvesnek. Remélem így is fog folytatódni ,amúgy én a két tannyelvű kereskedelmet jelöltem meg. Ne halgass azokra akik rosszat mondanak az iskoláról, lehet hogy olyan hülyeséget mondanak, mint amilyen messze van Kína . Azt ajánlom, hogy nézd meg azért ezt az iskolát és a többit is.
2014. júl. 16. 16:36
 2/3 anonim válasza:
Bocsánat, de a sulikról nem tudok semmit:/ Én szakközépbe tanulom ezt, most fogok érettségizni, heti 8 ilyen órám van, gyakorlatom nincs belőle. Könnyű tantárgy szerintem, mert az egész tök logikus. A legbonyolultabb matematikai számítás itt a százalék számítás. Ha később ebben szeretnél elhelyezkedni, az angolra gyúrj rá, mert egy-két megnevezés angolul van. Amúgy én végülis szeretem, csak nálunk unalmasak az órák. Főleg mikor 4 van egymás után, és végig írunk a füzetbe, vagy számolunk... De egyáltalán nem nehéz. Viszont nem tudom, hogy ezzel később hol lehet elhelyezkedni.
2014. júl. 16. 17:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat. 2. kommentelő! Te kereskedelmet tanulsz? Tulájdonképpen mi szeretnél lenni?
2014. júl. 16. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!