BME KJK Járműmérnökire idén hány ponttal lehet kb bekerülni?
'Akkor két sajtburgert,krumplival és egy nagy kólával kérnék! :DDDD xD'
Azt ki is kell ám fizetni... :DDD
Utolsó: Magára az egyetemre mondtam a Corvinus benne van a top 500ban a BME nincs...
Nálam biztos nem... Ugyanis én nem azért fogok egyetemre járni, hogy majd az Audinál vagy akárhol gürizzek napi 8 órát nettó 200ért :D
Am egyelőre azért mérget ne vegyél rá, hogy neked bármilyen diplomád is lesz valaha az életedben... Kizárt dolognak tartom :))
Ha ilyen a hozzáállásod, nem is értem miért szeretnél te a közlekkra menni, vagy egyáltalán miért jelölted be. :)
Inkább keresek 200 nettót, minthogy a corvinusos diplomámmal munkanélkülire menjek havi 20 ezer forintért. :D Te tudod...
Csak azért mert érdekel... Nem azért mert olyan nagy jövőt látok benne :D Egyébként valamilyen vállalkozáson gondolkozok diploma utánra, nem havi 20 segélyre :D
'Inkább keresek 200 nettót, minthogy a corvinusos diplomámmal munkanélkülire menjek havi 20 ezer forintért. :D Te tudod...'
Corvinusos diplomával munkanélkülire??
Erről ennyit :D Meddő vita ez az egész... Csá!
Elég nagy probléma, ha te az edulinos statisztikákból élsz. :D
Talán ki kéne mozdulni a világba, kapcsolatokat építeni az emberekkel, és akkor talán ténylegesen tisztában lennél a dolgokkal! ;)
Saját tapasztalatból mondom, hogy a bölcsész barátaim szenvednek, hogy munkát találjanak, a végzett hallgatótársaimért meg kapkodnak a cégek. Azért, amikor az egyik csávót felvették a Mercibe kezdő nyó'cázezres fizuval, még fel volt háborodva milyen keveset keres. ;) Erről ennyit. xD
Puszillak!
A bölcsészek, hogy jönnek ide? Aki bölcsésznek megy az szenvedjen is mi másra számított?
A cégek meg nem kapkodnak senkiért... Én is tapasztalatból mondom és hidd el kicsit több kapcsolatom van minden téren mint neked :)
Te már csak tudod, hogy kinek milyen kapcsolatai vannak. xd
Néha olyan butaságokat tudsz írni, hogy csak na..:D De komolyan.
Jobb is, ha a Corvinusra mész, ott vannak a hozzád való társak. :PPPPPPP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!