BME KJK Járműmérnökire idén hány ponttal lehet kb bekerülni?
Figyelt kérdés
Holnapig lehet a sorrendet módosítani azért kérdezem...2014. júl. 9. 21:12
11/41 anonim válasza:
BME-re viszonylag azért nem nehéz bejutni a legtöbb karon (gépész és villamosmérnöki a sok).Ennek az az oka,hogy ezen a két karon van a legtöbb hallgató,így szűrni kell.Én építőre járok és nálunk 360-ról 302-re csökkentették tavaly a ponthatárt,tehát tényleg megjósolhatatlan.Leginkább attól függ,mennyien és milyen eredménnyel jelentkeztek az adott karra.A KJK az viszonylag népszerű,úgyhogy számíts némi túljelentkezésre ott is,de szerintem annyira nem vészes,mint a fent említettek.Szerintem olyan 380-al tuti a belépő.
12/41 anonim válasza:
302-vel esélytelen vagy, papa. Ilyen eredménnyel amúgy is kibuknál az első szemeszterben, a BME nem gimnázium.
13/41 anonim válasza:
Annyival még a logisztikai alapszakra sem fognak felvenni KJK-n, nemhogy a járműmérnöki alapszakra...Bocsi. :(
15/41 A kérdező kommentje:
'302-vel esélytelen vagy, papa. Ilyen eredménnyel amúgy is kibuknál az első szemeszterben, a BME nem gimnázium'
Milyen eredménnyel? A két 5ös emelt szintű érettségimmel?
A kibukásról meg csak annyit, hogy ugye mindenki magából indul ki... :D
2014. júl. 12. 17:18
16/41 A kérdező kommentje:
A többi választ amúgy köszönöm, szerintem is Corvinus lesz ebből...
2014. júl. 12. 17:21
17/41 anonim válasza:
Hiába lett ötös, basszus. Hát kitörölheted vele a s*gged, ha csak ennyi pontod lett evvel is. :D
Ha bekerülni nem tudsz, bent maradásra még annyi esélyed sincs.
18/41 anonim válasza:
Ha csak a minimum 60%-kal számolunk, ami még jelesnek számít, akkor is duplázós módszerrel 340 pont jönne ki. Tehát a járműmérnöki szak szempontjából teljesen irreleváns a két emelt szintű érettségi, mert az egyik tantárgynak köze sincs ehhez a szakhoz...
19/41 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy jönne ki 340 pont mivel angolból meg töriből emelteztem ezért a plusz pontot nem ér egyik sem csak az angol mivel az középfokú nyelvvizsga ezért az + 24 v 28 vmi ilyesmi
2014. júl. 14. 14:05
20/41 anonim válasza:
Azzal a két emelttel kitörölheted a járműmérnökin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!