Az efvi oldalamra fel kell töltenem az alkalmassági vizsgáról kapott értesítőt?
Figyelt kérdés
BME építészre jelentkeztem, a rajz alkalmasságim sikerült és erről kaptam levélben értesítést. Ezt fel kell töltenem az efelvi oldalamra? (Igazából azt se tudom, hogy hova tudnám feltölteni, csak félek, hogy valamit kihagyok...)2014. júl. 9. 08:34
11/17 anonim válasza:
Én a BME-re jelentkeztem, az e-felvételi adatlapon a következő áll: "Az Ön jelentkezéséhez tartozóan jelenleg nincs olyan, felvétel feltételeként meghatározott dokumentumtípus, amelyet valamely jelentkezési helyéhez tartozóan még egyáltalán nem küldött". Nem töltöttem fel az alkalmasságit, mert nem találtam olyan opciót, ahová fel kellene töltenem azt. Akkor hogy is van ez? Azt hiszem, inkább én is felhívom holnap a KTH-t.
12/17 anonim válasza:
Igen az lesz a legjobb! Előző válaszoló vagyok.
13/17 A kérdező kommentje:
Valaki megtudott valamit?
Mert nekem sem kér már semmilyen dokumentumot és nincs is előalkalmasságis dokumentumcsatolási lehetőségem..
2014. júl. 10. 09:06
14/17 anonim válasza:
0614773131 - felvi.hu ezt a számot hívjátok fel mondjatok meg hova jelentkeztrtek, milyen alkalmassagi vizsgatok volt, mit kaptatok rola mi a teendo... Ennyi Nagyon kedvesek amugy...
15/17 anonim válasza:
Így van, a KTH-tól engem is odairányítottak, ott mondta a hölgy, hogy látja az alkalmassági eredményét, hogy megfelelt, de ettől függetlenül töltsem fel bármely dokumentumtípusba, mert nem baj. :)
16/17 anonim válasza:
Utánajártam, röviden:
BME KTH: nem tudnak más dokumentumot kiadni erre; az s.k. (saját kezű) aláírás az hitelesíti
Educatio: be lehetne adni ott a fénymásolatot, de ebben az esetben nem kérik, bent van az adat arról, hogy megfeleltem-e. Minden szükséges dokumentum fel van már töltve. (ez BME-ÉPK esetében van)
17/17 anonim válasza:
Igy van, az a biztos! Na latom nem csak nekem vett el idomet ez a feltolteses utanajaros resze a felvetelinek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!