Az efvi oldalamra fel kell töltenem az alkalmassági vizsgáról kapott értesítőt?
Hajjaj, már érzem, hogy lesznek a végén 150-en az építészek :P
Azt írják valahol, hogy betelefonáltak, és a lényeg, hogy valahova fel legyen töltve. A beszámítandó megjelölt középsulis tárgyak módosításáról szóló kérelmet is mindegy, hogy hova töltjük föl (én olyat is töltöttem), mondjuk magától értetődik, hogy a bizonyítványok mellé való.
Ez a feltöltendő dokumentum a levélben kapott Határozat, amelyen ott van, hogy "megfelelt"? Mert nincs rajta pecsét meg semmi, a nevem is csak a címzettnél van ott. Sorszám, Ikt. szám és kész. Ez olyan, mintha csak engem akarna értesíteni, de nem bizonyít semmit.
EZ AZ? Szerintem holnap felhívom a KTH-t és a behívón levő számot.
Ma felhívtam az Educatio-t, és hát elvileg az az amit levélben kaptunk... de valakinek e-mailben megy, valakinek sehogy sem, mert az intézmény megtartja magának, és akkor nemtom mi van. Biztos elkérik a listát az ilyen intézménytől.
Más egyebet kapott valaki? Nincs ráírva olyan, hogy az igazolást még el is kell kérni külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!