Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nemzetközi gazdálkodás a...

Nemzetközi gazdálkodás a BME-n vagy a BGF-en javasoljátok, és milyen szempontok alapján?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy erős diplomát, szaktudással. Egy BGF-es ismerősöm azt állítja, hogy a suli 3/4-e bulizásról szól. Én azért szeretném, hogy normális képzésben részesüljek, buli szerintem akárhol lehet.

Továbbá fontos, hogy sok nyelvet tanuljak, talán a legfontosabb, ezért viszont tartok a túlzott elmélet nyomásától.

Szerintetek?

Előre is köszi!

2014. júl. 7. 00:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"A Corvinusnak csak neve van de egy vicc a BGF-hez képest. Ezt a munkaadók is egyre több helyen belátják."

Akkor miért ez az intézmény volt éveken keresztül az ország legjobb egyeteme?

2014. júl. 12. 08:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Én erről nem tudok nyilatkozni, nem vagyok szakértő. Saját tapasztalataimat osztottam csak meg csupán.Corvinusra, illetve BGF-re járó ismerőseimen látom a különbséget(ugyanolyan szakon). Míg az egyiknek sokkal könnyebb dolga van, több szabadidővel, kevesebb tanulással de jobb eredményekkel, a másik sokkal többet tanul, szarabb eredményekkel, holott utóbbi volt világ életében a jobb tanuló és a szorgalmasabb :) Természetesen lehetnek olyan szakok, amire ez nem igaz, ez csak egy példa volt.. De, szerintem nem állja meg a helyét h a Corvinus jobb lenne, és ezt azért is írtam, mert tényleg több munkahelyről van ez az információm, hogy inkább kellett nekik a BGF-es. Természetesen ez sem általános érvényű.. Egyébként semmi közöm a két intézményhez, nekem teljesen mindegy milyennek gondolják őket- én ezt tapasztaltam, hallottam stb.
2014. júl. 12. 15:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Olyan munkahelyeken keresik a BGF-eseket főleg, ahol számvitel tudásra van szükség. Számvitelben erősebb, mint a Corvinus. Cserében viszont pénzügy vonalon labdába sem rúghat a Corvinus mellett. El kell dönteni, hogy melyik irány érdekel, és aztuán dönteni, hogy melyik egyetem a megfelelő.
2014. júl. 14. 08:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem tudjátok, hogy hol lesz a BME GTK-nak és a BGF PSZK-nak a gólyatábora?:D
2014. júl. 14. 11:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Azt hogy melyik a jobb egyetem az attól függ, hogy melyik listát nézed. Van olyan ahol a BCE csak 8-9. és ELTE az első, Szeged meg a második. Nemzetközi listákon amúgy a BME szokott legjobban szerepelni a térségben, BCE már évek óta nem annyira, még csak nem is top5-ös.
2016. júl. 1. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!