Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 2013-ban vagy 2014-ben voltak...

2013-ban vagy 2014-ben voltak nehezebbek az érettségik? (tavaszi)

Figyelt kérdés

2014. júl. 6. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:
A matek első része, a magyar szövegértés része és az emelt angol szerintem idén könnyebb volt, mint tavaly, nekem legalábbis lényegesen.
2014. júl. 6. 16:52
 2/4 anonim ***** válasza:
A biológia emelt idén szerintem sokkal nehezebb volt a tavalyinál. A magyar közép 2. része is, a novellát legalábbis elég nehéz volt értelmezni. Az 1. része tényleg jobb volt most. A töri közép esszéi szerintem korrektek voltak idén, az első fele viszont talán valamivel nehezebb volt a tavalyinál. Bár az tavaly is nehéz volt. A matek első része nagyon könnyű volt idén, a második fele viszont nehezebb volt a tavalyinál. A kémia emelt meg nagyjából egyforma nehézségű volt szerintem, de azt mondjuk amúgy is az egyik legnehezebbnek mondják minden évben. Összességében szerintem nehezebbek voltak az ideiek, de lehet csak azért érzem így, mert én idén voltam. De azért össze lehetett hozni jóra. :D
2014. júl. 6. 17:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Emelt töri lényegesebben nehezebb volt idén mint tavaly.

Matek-Magyar nehezebb volt tavaly sokkal. (ezekből tavaly tettem le) közép töri-angol pedig ugyanolyan kb.

2014. júl. 6. 17:48
 4/4 anonim ***** válasza:
A magyarra azt mondták, hogy az elmult években nem volt ilyen könnyű sose, de ez valóban így van, könnyű volt.
2014. júl. 6. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!