Tőled mit kérdeztek szóbeli félvételin középiskolában?
Figyelt kérdés
Milyen kérdések voltak? És tudtad?Na és melyik suliban?2010. jan. 6. 16:37
21/26 anonim válasza:
utolsónak nem biztos, hogy igaza van. az, hogy mit kérdeznek, attól függ, hogy melyik suliba mész. vannak iskolák, ahol tényleg semmit nem kérdeznek a tantárggyal kapcsolatban, de az erősebb iskolákban igen, mivel máshogy nem tudnak válogatni.
22/26 anonim válasza:
De ilyen tantárgyakkal kapcsolatos kérdések csak akkor vannak ha azt be is jelentik.
23/26 anonim válasza:
Én a KRK Szilády Áron Gimnáziumba járok,8.-os vagyok. Még 4.-es koromban felvételiztem.Kérdezték,hogy miért ilyen korán és miért ide.Még előtte be kellettt adni a bizonyítványt. Adtak egy matekfeladatot,adtak hozzá tollat meg papírt is. Nem volt nehéz fejben megoldottam ,amin egy kicsit csodálkoztak is. A magyar feladat az volt,hogy mondjak olyan szavakat,amiben az alap szó szerepel és kaptam egy szöveget,amiben neveket rejtettek el és azokat kellett kihámozni a szavakból(pl.:odaadta másnak a könyvet TAMÁS).Megkérdezték hogy milyen nyelvet tanulok és arra kértek,hogy nevezzek meg öt tárgyat idegen nyelven,azok közül amik a díszteremben(ott volt a beszélgetés)találhatók.Egyik osztálytársamtól, aki a Szent József Katolikus Általános Iskolába járt megkérdezték,hogy ki volt Szent József. Egyébként az főigazgató,az igazgató,a jövendőbeli osztályfőnököm és matektanárom volt bent és olyan tanárok,akik vagy késöbb,vagy még nem tanítottak.Szóval ne izgulj.Ha estleg valamellyik osztálytársad is oda akar járni,akkor addig amíg behívnak beszélgessetek,hogy ne izgulj.Sok szerencsét kívánok.
24/26 anonim válasza:
tőlem semmit, ugyanis a mi sulinkban ilyen nem volt ....
25/26 A kérdező kommentje:
Huhh. Mindeninek nagyon-nagyon szépen köszönöm. De azért február utolsó hetében drukkoljatok:DDDDDxD
Ha egy fehér blúzban megyek fekete nadrággal, meg fekete cipővel az úgy jó?:))
2010. jan. 18. 14:56
26/26 anonim válasza:
Szóbeli előtt tudj meg pár dolgot az iskola névadójáról, mert azt is megkérdezhetik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!