Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tőled mit kérdeztek szóbeli...

Tőled mit kérdeztek szóbeli félvételin középiskolában?

Figyelt kérdés
Milyen kérdések voltak? És tudtad?Na és melyik suliban?
2010. jan. 6. 16:37
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Oké, köszi:D

köszönésnél a csókolom vagy a jó napot lenne jobbb??:D

2010. jan. 7. 15:23
 12/26 anonim ***** válasza:
Én jónapot kívánokkal köszöntem :)
2010. jan. 7. 19:03
 13/26 A kérdező kommentje:

akkor én is úgy fogok, mert ezen gondolkoztam.

a csókolom túl kislányos és gyerekes, de a jó napotról meg az jöhet le hogy milyen nagyasszonynak érzem magam. de akkor ezek szerint nem:)

2010. jan. 8. 14:35
 14/26 anonim ***** válasza:
:)
2010. jan. 8. 19:15
 15/26 anonim ***** válasza:

én az apáczaiban felvételiztem 4 éve, bejutottam műveltségin, szóval a szóbeli az már csak a formaságok miatt volt, ott nem kérdeztek semmit, csak, hogy tényleg ide szeretnék e járni, meg hogy még tesiből is 5-ös vagyok e:D

a műveltségi szóbelijénél (ami nekem a felvételi volt), ott a kémiatanár először azt akarta kérdezni, amit az írásbelin elrontottam, szóval kérdezte, h megnézzük e azt, de mondtam, h inkább ne:D, úgyhogy valamit az oxidációról kérdezett, talán azt, hogy mi tudja oxidálni az oxigént. a matektanár meg valamit a háromszögekről, csak annyira emlékszem, hogy volt menne súlyvonal.

2010. jan. 16. 14:24
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

A köszönés az alap: Jó napot KÍVÁNOK!

Vagy ha reggel mész akkor: Jó reggel KÍVÁNOK!

Elköszönés: VISZONTLÁTÁSRA, és nem viszlát, meg csókolom, meg ilyenek. Had lássák rajtatok, hogy nem vagytok már "gyerekek".

2010. jan. 16. 14:38
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Jahh és beszéljetek hangosan. Ha nem is megy, akkor is erőltesd meg magad. Határozottság, magabiztosság. Gyakorold...

Jahh még valami: NÉZZ A KÉRDEZŐK SZEMÉBE!!!

Sajnos ilyen tanácsokat is kell adni, mert elég sokan nem tudnak kommunikálni...

2010. jan. 16. 14:40
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a matek részén a Pitagorasz tételt kérdezték. Aztán az asztalon lévő 20könyvből ki kellett választani egyet. Ebből nekem 1 oldalt el kellett olvasni és arról beszámolni. Volt benne föci,töri,meg mindenféle témakör:)

Öveges József középsuli volt még 2000ben. Nagyon izgultam..

2010. jan. 16. 15:07
 19/26 anonim ***** válasza:

Diák vagyok, többsztör felvételiztettem már 8. osokat.

Egy laza elbeszélgetésről van szó, mesélsz magadról ilyesmi. Így megismernek vmennyire a vizsgáztatók is, kérdezgetnek tőled. Nem arról szól az egész, hogy arról a tárgyról kérdezgetnek, amivel foglalkozni akarsz.

Öltözz fel úgy, hogy lássák rajtad, h felvételire jöttél, nem pedig csak ott kerested az újságost. Hidd el, ez is befolyásolja a pontok számáz. Ilyen konkrétan nem szerepel az értékelő lapon, de mégis befolyást gyakorol az értékelőre aki a pontot adja.

Nyugi, sok sikert a felvételihez.

2010. jan. 16. 22:05
 20/26 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Amit lehetőség szerint kerülj:

Szüleid ne kérjék meg a vizsgáztatókat hogy vegyenek előre mert megy a vonat busz ,stb. Persze ha tényleg olyan, akkor lehet.

Ugyanis ilyenkor láncreakció szerűen egyre többen kérik ezt.

Szüleid ne akarjanak bent lenni a vizsgán.

Mégvalami nagyon fontos: NE KÉSS!!! ha beszólítanak és nem vagy ott akkor behívják a következőt. Ilyenkor ne nyiss be hogy megjöttél, majd úgy is sorra kerülsz.

Ezt azért írtam le neked mert volt már rá példa amikor felvételiztettem.

2010. jan. 16. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!