Tőled mit kérdeztek szóbeli félvételin középiskolában?
Oké, köszi:D
köszönésnél a csókolom vagy a jó napot lenne jobbb??:D
akkor én is úgy fogok, mert ezen gondolkoztam.
a csókolom túl kislányos és gyerekes, de a jó napotról meg az jöhet le hogy milyen nagyasszonynak érzem magam. de akkor ezek szerint nem:)
én az apáczaiban felvételiztem 4 éve, bejutottam műveltségin, szóval a szóbeli az már csak a formaságok miatt volt, ott nem kérdeztek semmit, csak, hogy tényleg ide szeretnék e járni, meg hogy még tesiből is 5-ös vagyok e:D
a műveltségi szóbelijénél (ami nekem a felvételi volt), ott a kémiatanár először azt akarta kérdezni, amit az írásbelin elrontottam, szóval kérdezte, h megnézzük e azt, de mondtam, h inkább ne:D, úgyhogy valamit az oxidációról kérdezett, talán azt, hogy mi tudja oxidálni az oxigént. a matektanár meg valamit a háromszögekről, csak annyira emlékszem, hogy volt menne súlyvonal.
A köszönés az alap: Jó napot KÍVÁNOK!
Vagy ha reggel mész akkor: Jó reggel KÍVÁNOK!
Elköszönés: VISZONTLÁTÁSRA, és nem viszlát, meg csókolom, meg ilyenek. Had lássák rajtatok, hogy nem vagytok már "gyerekek".
Jahh és beszéljetek hangosan. Ha nem is megy, akkor is erőltesd meg magad. Határozottság, magabiztosság. Gyakorold...
Jahh még valami: NÉZZ A KÉRDEZŐK SZEMÉBE!!!
Sajnos ilyen tanácsokat is kell adni, mert elég sokan nem tudnak kommunikálni...
Nekem a matek részén a Pitagorasz tételt kérdezték. Aztán az asztalon lévő 20könyvből ki kellett választani egyet. Ebből nekem 1 oldalt el kellett olvasni és arról beszámolni. Volt benne föci,töri,meg mindenféle témakör:)
Öveges József középsuli volt még 2000ben. Nagyon izgultam..
Diák vagyok, többsztör felvételiztettem már 8. osokat.
Egy laza elbeszélgetésről van szó, mesélsz magadról ilyesmi. Így megismernek vmennyire a vizsgáztatók is, kérdezgetnek tőled. Nem arról szól az egész, hogy arról a tárgyról kérdezgetnek, amivel foglalkozni akarsz.
Öltözz fel úgy, hogy lássák rajtad, h felvételire jöttél, nem pedig csak ott kerested az újságost. Hidd el, ez is befolyásolja a pontok számáz. Ilyen konkrétan nem szerepel az értékelő lapon, de mégis befolyást gyakorol az értékelőre aki a pontot adja.
Nyugi, sok sikert a felvételihez.
Előző vagyok
Amit lehetőség szerint kerülj:
Szüleid ne kérjék meg a vizsgáztatókat hogy vegyenek előre mert megy a vonat busz ,stb. Persze ha tényleg olyan, akkor lehet.
Ugyanis ilyenkor láncreakció szerűen egyre többen kérik ezt.
Szüleid ne akarjanak bent lenni a vizsgán.
Mégvalami nagyon fontos: NE KÉSS!!! ha beszólítanak és nem vagy ott akkor behívják a következőt. Ilyenkor ne nyiss be hogy megjöttél, majd úgy is sorra kerülsz.
Ezt azért írtam le neked mert volt már rá példa amikor felvételiztettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!