Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Elrontottam az egész életem?...

Elrontottam az egész életem? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Elrontottam az érettségit,vagy lehet buta vagyok? Már azt se tudom ki vagyok én vagy mit jelöljek be jövőre. Idén ossze vissza csináltam mindent nem is jutottam be sehova. Érdekel a csiilagászat,biológia,orvostudományok,lennék edző vagy pszichológus. Főként az emberi agy érdekel az emberi viselkedés alapjai. Kutatni akarok! Imádom sose vagyok biztos semmiben,rá akarok jönni az eddig ismeretlen esetenként homályos elmeletek miertjere. Szeretnek majd egy konyvet irni,szeretnek embereken segiteni. Almodozo orult vagyok vagy van eselyem?18/L
2014. jún. 26. 23:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Miért pont tanár ? :D sokan mondták/hiszik hogy az akarok lenni..de valahogy mégsem ezt érzem közel a szivemhez
2014. jún. 27. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!