Honnan tudják melyik tárgyat kell felvenni?
Ugyan még nem vagyok egyetemista,de mindig is érdekelt, hogy a tanulók honnan tudják milyen tárgyakat kell felvenniük. Vegyünk egy példát. Van egy tanuló aki nem bukott semmiből úgy halad ahogy kell. Akkor neki miért vannak teendői? Azt hittem ez olyan egyszerű mintha mondjuk középiskola lenne, hogy ekkor vannak órák és aki pl 12 es az a 12. es órára jár be, ha meg valamiből csúsztat akkor az alap + amiből csúsztatott.
Valaki felvilágítana?
Köszi a választ.
Teljesen érthető. Bonyolultabb mint a kérdés előtt de lényegesebben egyszerűbb mint ahogy elképzeltem :)
Meg az egyetemek honlapjámn fent van a mintatanterv, ott is le van írva, mikor mit.
Egyetemen ebben az ügyban sokkal nagyonn szabadságod van. Olyan tempóban végzed a tárgyaidat, amilyenben tetszik, ezért nem feltétlenül automatikus, hogy "ha elsőben nem csúszok, minden másodikos tárgyat felveszek" és ezért is kell magadnak felvenni a tárgyakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!