Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik két tárgyat lenne...

Melyik két tárgyat lenne érdemes felvenni fakultációnak?

Figyelt kérdés
Matematika, fizika, informatika, biológia. Ezekben a tárgyakban gondolkozom, de nem tudok dönteni. A matekban annyira nem vagyok biztos, fizika-biológia párosítás lehet, hogy nem a legjobb, se biosz-infó... Fizika és informatika fakultációnak van értelme, vagy valamelyik helyett inkább matek legyen?
2012. dec. 23. 16:38
 1/7 anonim ***** válasza:
akkor már a legtöbb értelme a fizika-matek vagy info-matek párositásnak lenne. Biosz-matek is lehet jó báár
2012. dec. 23. 16:46
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Amúgy most itt van a kezemben a felsőoktatási könyv, és megnéztem a gyógyszerészt, mert lehet, hogy az szeretnék lenni. Az érettségi követelményekhez az van írva, hogy Biológia és fizika vagy kémia (legalább egyet emelt szinten kell teljesíteni). Akkor biológia és fizika még se lenne olyan hülyeség? Vagy gyógyszerészhez inkább kémia kell?

2012. dec. 23. 16:59
 3/7 anonim ***** válasza:
hát szerintem az tömény kémia, legalább az első félév.
2012. dec. 23. 17:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Kár, én azért annyira nem vagyok oda. :/ De azért köszönöm. :)
2012. dec. 24. 12:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Döntsd el hogy műszaki, vagy természettudományi vonalon akarsz-e tovább tanulni. Ha valamilyen mérnök akarsz lenni, akkor vedd fel a matekot, és ahhoz mindegyik másik passzol.

Ha orvosi fele inkább, akkor fizika-biosz. Több ismerősöm fizika-biosszal mentek orvosira. De a kémia ugyan fontosabb.

2012. dec. 25. 16:48
 6/7 anonim ***** válasza:
AZ lehet hogy fizika-biossszal mentek orvosira, de ott olyna a kémia hogy ketté áll a füled, pláne ha nem is szereted
2012. dec. 25. 19:39
 7/7 A kérdező kommentje:

Inkább műszaki. Köszönöm!! :)

Boldog karácsonyt.

2012. dec. 25. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!