Tovább tanulás előtt állok. Szerintetek melyik város a jobb? Pécs vagy Szeged?
Figyelt kérdés
Jövőre leszek nyolcadikos és a kilencediket kollégiumban szeretném kezdeni.Segítsetek!Pécs vagy Szeged?!2014. jún. 26. 18:43
1/4 anonim válasza:
Azért valami támpont nem ártana. Milyen sulit képzeltél el? Szakközép, gimi?
Mondjuk város szintjén én kicsit elfogult vagyok, jobban szeretem Pécset, számomra hangulatosabb, szebb, jobban érzem ott magam.
2/4 anonim válasza:
Ennyit fogsz utazni egy középsuli miatt?? Biztos vagyok benne, hogy a környéketeken is vannak jó iskolák. Hidd el nem kell ezt a kollégiumosdit ennyire siettetni :D
3/4 A kérdező kommentje:
Idegenforgalmi szakkozepiskolaba szeretnek menni.
Igen,van a kornyekunnkben is olyan iskola de en ragaszkodok a kollegiumhoz.Nem szeretnek Bajan(most itt lakok) maradni ha befejezt az iskolat ezert tartom jo dontesnek,hogy mar nyolcadik utan elmenjek innen.
2014. jún. 27. 10:46
4/4 anonim válasza:
a pécsi jó én itt lakom és sokan odamennek és nem panaszkodnak. A nyelvképzés igen erős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!