Ha ott akarom hagyni az egyetemet 2 év után, milyen lehetőségeim vannak?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok (1994 jan 1 után születtem), azaz elméletileg még tudok nappalin szakmát tanulni (amit szeretnék is), de aláírtam a hallgatói szerződést, emiatt azonnal fizetnem kellene az államnak vagy dolgoznom. Kérdem én: hogyan fizessem ki ha semmi pénzem, és hogyan dolgozzak, ha semmi végzettségem, és még ha el is kezdenék dolgozni, hogyan szerezzek szakmát? Most komolyan csak ennyi lehetőségem van? Köszönöm előre is2014. jún. 24. 15:26
11/11 A kérdező kommentje:
Igen, valóban, igazad van. Volt egy kis fogalomzavar a fejemben, de a lényegen nem változtat: amire én akarok menni az kétéves, és nem egy, ezért passziválással nem tudnám megoldani.
2014. jún. 24. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!