Többletpontok - beszámítják ezt az okj-t?
Figyelt kérdés
Két éves emeltsz. okj-s képzésen voltam, mint multimédia-fejlesztő. Most szeretnék jelentkezni a bgf-re, nemzetközi gazdálkodásra. Mivel informatikai okj-s a bizim, akkor ezt nem számítják be?2010. jan. 4. 13:00
1/7 anonim válasza:
Ha az OKJ bizonyítványod száma 55-vagy 53-assal kezdődik, akkor beleszámítják. Szóval,ha 5-össel kezdődik akkor jó. De valahol fent van egy lista, mit fogadnak el.
2/7 A kérdező kommentje:
54-el kezdődik, de van úgymond informatikai, gazdasági, stb szakmacsoport, vagy hogy nevezik őket, az okj-s az informatikaiba tartozik, a nemzetközi gazd. pedig gazdasági. (Nemcsak a bgf-et jelölöm meg, de gondolom mindegyik helyen ugyanazok a feltételek). Ezért gondoltam, hogy nem fogadják el. Pedig nagyon kellene a pont. :(
2010. jan. 4. 15:56
3/7 A kérdező kommentje:
* Szóval az okj-s bizonyítványom az informatikaiba tartozik.
2010. jan. 4. 15:56
4/7 anonim válasza:
felvi.hu-n pontszámító kalkulátorba írd be, és majd meglátod h beszámítja-e:)
(sztem nem, de lehet tévedek-> remélem)
5/7 A kérdező kommentje:
Már próbáltam sokszor, de valami mindig 'bugzik az oldalon, ha okj-t adok hozzá. :(
2010. jan. 4. 16:29
6/7 anonim válasza:
Szia! Biztosra tudom, hogy csak a szakirányú okj-t számolják be, így van ez az emelt érettségivel is. Hiába csináltad mondjuk infóból, ha a gazdasági szakra nem kell. sajnos ez a helyzet. tuti hogy nem számolják bele, nálam is ez a probléma.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, gondoltam én is, de reménykedtem, hogy rosszul tudom. :D
2010. jan. 4. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!