Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hová tudnék menni Szegeden...

Hová tudnék menni Szegeden kollégiumba?

Figyelt kérdés
Dec. 31-én felmondtam az albérletem, mert nagyon rossz volt ott, most viszont ott vagyok, hogy jövőhéten 6 vizsgám lesz, én nem tudok hol aludni. Hova vennének fel S.O.S. koliba? Nagyon fontos, kérlek segítsetek. SZTE JGYPK-s vagyok, elsős. 19/L
2010. jan. 4. 10:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Teleki Blanka-ba.JGYPK.sok többsége ott van
2010. jan. 4. 11:00
 2/5 anonim ***** válasza:
milyen szakos vagy?én is JGYPK-s vagyok
2010. jan. 4. 11:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Telekit felhívtam, de azt mondták, hogy max. febr. 1-től mehetnék... Van ott egyáltalán 1 ágyas szoba amúgy? Mert sok jót nem hallottam. :S Na mind1. Esetleg más 5let?
2010. jan. 4. 11:07
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van egy csomó kolesz, hívogasd fel őket, vhol csak van hely.

2010. jan. 4. 12:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Károlyiban szoktak lenni ilyen SOS helyek, de én a károlyiban nem aludnék 1 estét sem:) Sajna itt lakom, de egy tárgyadomb:) HA gondolod beviszleg vendégként, ha nincs más.
2010. jan. 4. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!