Csúcsragadozó kérdése:
Szegeden melyik egyetemi kollégiumba lenne a legérdemesebb beköltözni?
Figyelt kérdés
ha lehet pro kontra formájában minősíteni. elsősorban a móra, herman, károlyi és esetleg az öthalmi is szóba jöhet. ha van tapasztalat, tessék megosztani! (és btk-s leszek, ha ez segít valamit)2010. júl. 22. 10:53
1/1 anonim válasza:
Én károlyis voltam fél évig, semmiképpen nem ajánlom, az egy koszos gettó. Az emberek nagy része koszban él, a tusolók többnyire nem működnek, télen túl meleg van... stb.
Herman: azt hallottam, hogy elég lerobbant
öthalmi egész jó, de nagyon kint van, ha ez nem zavar, akkor nagyon ajánlom
Móra: Egész kedves, és kulturált hely, 4 fő lakik 1 szobában, de ott csak alszol, van egy tanuló előtér, ahol van saját hűtő minden szobához. Ide valamivel magasabb átlaggal kerülhetsz csak be.
Károlyiba bárkit felvesznek, de havi 9000-et nem ér meg. 9 négyzetméteren 3 ember, akiből, ha az egyik egy bunkó koszos f@szfej, akkor már minden el van rontva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!