Szent István Egyetem? Mi a véleményetek?
Kedves Kérdező!
Én csak a saját szubjektív tapasztalataimat tudom megosztani veled. A Szent István Egyetem alapjában véve egy jó egyetem, de annak különösen két kara az MKK és az ÁOK egészen kiemelkedő. Az MKK barátságos hangulatú, családias, mégis nagyon nemzetközi a sok afrikai, brazil és egyéb külföldi diák és mindenféle vendégoktató miatt. Olyasmi mint egy angol elit-egyetem, annak bosszantó merevsége nélkül. Az központi épület kissé ódon hangulatú, a belső udvarával, tornyaival-erkélyeivel, mintha a Harry Potter varázslóképzőjébe kerülnél, csak helyenként annál kissé romosabb a pénzszűke miatt.
Ami az esetleges negatívumokat illeti, hát van néhány fura figura az oktatók között, de hát olyan hol nincs.
Elsősorban akkor gyere ide, ha tényleg érdekel az a szak amit választottál, mert az MKK egy kutatókar, ahol nagyon sok kis szak, kis kutatócsoport van, elhivatott emberekkel.
Üdv: Levente
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!