Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kinek mi a véleménye a Szent...

Kinek mi a véleménye a Szent István egyetem (Gödöllői Mezőgazdasági egyetem) Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar-áról?

Figyelt kérdés
2014. máj. 21. 16:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Több ismerősöm is oda jár és nagyon szeretik...
2014. máj. 22. 10:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Ennek örülök :) én is szeretnék majd oda menni tovább tanulni :) a tanárok is jók?
2014. máj. 26. 09:00
 3/3 anonim ***** válasza:

A SZIE MKK egy nagyon jó elit kutatókar, nagyon jók az oktatók, különösen az agrármérnök, természetvédelmi mérnök, vadgazda mérnök, környezetgazdálkodási agrármérnök, környezetmérnök szakokon. Ez szerintem Magyarországon most a legjobb "öko-bio" jellegű kar. Itt van a legtöbb ilyen jellegű szak és egyre újabbakat indítanak (most hallottam az ökológiai gazdálkodás szak tervezéséről is), miközben más egyetemeken csak leépítésekről és profilszűkítésről hallani. MSc-ben fentieken kívül kiemelkedő még az ökotoxikológia, mezőgazdasági biotechnológia szak. Kertészmérnökben egyértelműen jobb mint a BCE, legalábbis a munkáltatók visszajelzése szerint.

Az MKK-nak nagyon jók a nemzetközi kapcsolatai (főképp trópusi országokkal, de Európán belül is), sokan jönnek és mennek külföldre-külföldről oktatók és hallgatók is, sok a nemzetközi kutatási projekt, úgyhogy mozgalmas, de mégis családias kutatóhely.

Csak ajánlani tudom!

2014. júl. 3. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!