Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pontszámítással kapcsolatos...

Pontszámítással kapcsolatos kérdés, anglisztika szak?

Figyelt kérdés
A felvi.hu azt írja h a kötelező emelt angol érettségiért nem jár a 40 többletpont. A pontszámító kalkulátor viszont hozzáadja a 40 pontot. Akkor most mégiscsak számít?
2010. jan. 3. 15:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy nem jár a kötelező emelt után a plusz pont.

Ink kérdezd meg a felvin. Jobban jársz...

2010. jan. 3. 15:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom, hogy kötelező után nem jár, viszont ha megvan a 60%, akkor nyelvvizsgáért be kéne számítaniuk a 35 pluszt.
2010. jan. 3. 16:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Anglisztikán a nyelvvizsgáért nem jár pluszpont, kötelező az emelt szint, és az emelt szintért kapsz 40 pontot.

Én így tudom, de szerintem ha biztosat akarsz, akkor hívd fel az OKM-et:)

2010. jan. 3. 16:38
 4/5 anonim ***** válasza:
A 3. válasz a helyes. (Egyébként ha nem adnának pluszpontot, akkor se érne hátrány, mert az összes többi jelentkező éppúgy nem kapna.)
2010. jan. 3. 22:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Jár a pont...mindenki mást mond és káosz az egész rendszer tavaly többször voltam a felvinél és mindig mást mondtak, de azaz igazság, hogy jár nekem is járt az emelt spanyolért:);)ne aggódj..sok sikert!
2010. jan. 4. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!