Most elegge elbizonytalanodtam hogy hova menjek?
Az a helyzet hogy egyetemre jelentkeztem pestre de jelenleg videken lakom. Itt nalunk is van egyetem ugyanilyen karral. Viszont az elejen nagyon el akartam koltozni de most hogy mar kozel kerultem a dologhoz nagyon berezeltem. Nem vagyok tul onallo es nem vagyok biztos hogy meddig birom a csalad nelkul. Itthon rendezett korulmenyek vannak de ha felmegyek nem tul igenyes alberletek illetve koli van amit azert a szuleim ki is tudnak fizetni. Szoval most fogalmam sincs mi legyen...
Megosztanatok a velemenyeteket ezzel kapcsolatban?
18/F
Ha megvan a tudásod, szorgalmad, kitartásod, akkor vágj bele.
Gondolom, nem véletlen jelentkeztél. Az életmódot, önállósulást, a megváltozott körülményeket pedig meg kell tudni szokni.
Mint ahogy előttem is írták előbb-utóbb önállósodni kell. Ha anyagilag meg tudjátok oldani, akkor vágj bele. Csak azért ne hátrálj meg, mert félsz a változástól. Nyilván az első pár hét nem lesz egyszerű (vagyis akik eddig mesélték és magam is megtapasztaltam tényleg nem az).
A lényeg, hogy ne próbálj (tudat alatt!) ürügyet kreálni csak a félelem miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!