Ha az egyik családtagomnak volt kisebb rendőrségi ügye, attól még jelentkezhetek rendészeti vagy honvédelmi pályára?
NKE-n nincs átvilágitás.
Jelentkezésnél Fizikai, pszihológiai, és EÜ alkalmassági van.
Pszihológián javaslom titkold el ezt a részt (hogy van büntetett előéletü a családban) nem fognak utána nézni.
Miután sikeresen felvettek a beiratkozáskor lesz szükséged az erkölcsi bizonyitványodra. Ebben a te esetleges büntetted szerepelhet. De a családtagjaidé nem.
Ergo: Jelentkezhetsz minden további nélkül. (én idén jelentkezek oda, és hasonló eset van itt is.)
" Sz*rt nem néznek utána...Én is most jelentkeztem, sikerült minden, a héten voltam pályaorientációs beszélgetésen, és oda olyan papírokat kellett vinni, hogy a veled egy háztartásban élők is beleegyeznek abban, hogy lenyomozzák az életed...
Meg persze az ő életüket is, nem csak a tiédet. Plusz mesélte egy srác ott, hogy még házhoz is kijöhetnek megnézni h hol laksz meg hogyan, meg ilyesmi."
Gondolom RTK-n voltál igaz?
Mert ott talán télleg van ilyen mintha hallottam volna.
Én HHK-ról beszéltem, oda jelentkeztem ott nincs ilyen átvilágitás. Orientációson 1etlen papírt kapsz (vinni nem kell semmit a csekken kivül) ami a bizottság döntéséről szól.
Gondolom RTk-n a rendőri képzés miatt lehet ilyesmi. Katona lehet valaki akinek a családjában van probléma, rendőr ezekszerint nem.
Katasztrófavédelmet nemtudom.
HHK-ra jöhetsz az biztos. Ott nincs átvilágitás, csak a te életed miatt kell erkölcsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!