Kiket fognak kapni a gólyák? :DD Én most voltam elsős, hát kb. 1 jó tanárom sincs xD
Amúgy imádom a sulit.
én úgy tudom, hogy
A : Szabados (szerintem spec angol lesz)
B: Szőkéné (humán)
C: Szabó Miklós (reál)
D : Nagy Ágnes (átalános+specnémet?)
Ajtp : Antal Andrea
Szőkéné engem nem tanított, Nagy Ágnessel nagyon jól járnak akik D-sek lesznek, A C-sek sorsa lehet hogy kicsit sanyarú lesz, hentes' az OKTV-re követeli a szintet, és mat-fiz szakos. Mondjuk én csak fakton voltam vele, az durva volt.
Az AJTP-s tanárról nem tudok semmit, de állítólag kedves.
Kicsit régi a kérdés, de azért leírom a véleményem.
Szilágyis vagyok, c-s. (Ez még nem a vélemény volt :D)
Szabó Miklós a suli legjobb fizikatanára, matekból nem ismerem. 2 éve tanít (idén van a 3.) fizikából. Magas szintűek az órái is (90 %-ban számolás), a laborórák is, persze ő is megkövetel egy szintet (aki szidja, annak épp ez lehet a baja vele) a dolgozatokban.
Minden héten szakköröket tart, ahol versenyfeladatokat nézünk (számolás), nagyon lelkes, egyszerűen nem hagyja h megértetlenül maradjon feladat (persze aki nem szól h nem érti, azzal nem tud mit csinálni). Annyira lelkes, hogy ha nem végzünk, simán tart a szabadidejéből még egy ráadás szakkört is.
Fakton nem tudom, hogy milyen, de akik faktosak, azt mondják, hogy gyengébb, mint a szakkör.
Szerintem nagyon jó tanár, nem véletlenül viszi majdnem mindig ő a tagozatosokat fizikából. én spec elég sokat fejlődtem kilencedik óta
jó tanár (tényleg) csak sokat követel
akinek nincsenek komolyabb céljai, mint pl az oktv dobogó az szerintem jobban jár fly-al vagy barabással (ők is nagyon jó tanárok)
szubjektív vélemény
egyébként az egész kar a szilágyiban nagyon jó, szóval aki oda jár becsülje meg, mert máshol ennél sokkal rosszabbak a tanárok, és itt a szakmai oldalra gondolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!