Mi a véleményetek ezekről az iskolákról?
Petőfi Sándor Gimnázium-Budapest
Kossuth Zsuzsa Humán Szakközépiskola és Gimnázium-Budapest ? ? ?
a Kossuth Zsuzsa nem megszunt tavaly, vagyis inkabb, nem vontak ossze a Raoullal?
Nehany diakot lattam reggelente a buszon, akik kossuthosok voltak...igaz, nem kene, hogy a diakok stilusarol iteljem meg, hogy milyen egy iskola, de en tuti nem eltem volna tul ott... Allandoan belenk kotottek reggelente a buszon, pedig nem egynel voltam idosebb(igaz csak egy-ket evvel). A kepzesrol nem tudok, de ha fontos neked a tarsasag, kozosseg, akkor jol fontold meg.
Igen pont most néztem, hogy össze lett vonva és most akkor Raoul Wallenberg Humán Szakképző Iskola és Gimnázium ?!
Hát én igazából az egészségügy miatt gondolkodtam ezen, h átmenni oda.De az iskoláról nem nagyon hallottam még.
Azért köszönöm :)
Köszönöm :) Igazából a Petőfit azt csak úgy gondoltam. Nem is tudom mért, arról sem hallottam nagyon :)
És a Toldy Ferenc Gimnáziumról tudtok valamit?
Egyébként én most 10.es vagyok és Két Tannyelvűbe járok, de rossz, mert angolul tanuljuk a földrajzot meg a matematikát és a történelmet és töriből kb nem is tanítanak...angolul elmondják ott a magyar könyv aztán kb ennyi, de így kb magyarul sem tudjuk h most mit is veszünk, mert össze-vissza haladunk...a matek még ok, a földrajznál meg annyira gyors a tempó...
A Toldy erős, színvonalas. Nézegesd a honlapokat, az sokmindent elárul egy iskoláról.
előző
Petőfi az nagyon gáz... voltam ott még 6 éve írásbeli felvételin, de szóbelire el sem mentem, hiába hívtak vissza, annyira nem tetszett.
Toldy viszont nagyon kemény, és jó suli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!