Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek ezekről az...

Mi a véleményetek ezekről az iskolákról?

Figyelt kérdés

Petőfi Sándor Gimnázium-Budapest

Kossuth Zsuzsa Humán Szakközépiskola és Gimnázium-Budapest ? ? ?

2010. jan. 2. 17:55
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Menj a Fazekasba, többi szart sem ér.
2010. jan. 2. 18:07
 2/8 anonim ***** válasza:

a Kossuth Zsuzsa nem megszunt tavaly, vagyis inkabb, nem vontak ossze a Raoullal?

Nehany diakot lattam reggelente a buszon, akik kossuthosok voltak...igaz, nem kene, hogy a diakok stilusarol iteljem meg, hogy milyen egy iskola, de en tuti nem eltem volna tul ott... Allandoan belenk kotottek reggelente a buszon, pedig nem egynel voltam idosebb(igaz csak egy-ket evvel). A kepzesrol nem tudok, de ha fontos neked a tarsasag, kozosseg, akkor jol fontold meg.

2010. jan. 2. 18:24
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen pont most néztem, hogy össze lett vonva és most akkor Raoul Wallenberg Humán Szakképző Iskola és Gimnázium ?!

Hát én igazából az egészségügy miatt gondolkodtam ezen, h átmenni oda.De az iskoláról nem nagyon hallottam még.

Azért köszönöm :)

2010. jan. 2. 18:38
 4/8 anonim ***** válasza:
A Petőfit nem ajánlom: a gyerekek buták, viszont a tanárok nagyon sokat követelnek és elképesztően sok a bukás, rengeteg gyerek kiesik a négy év során, van olyan osztály, hogy negyedikre 15-en maradnak.
2010. jan. 2. 18:40
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm :) Igazából a Petőfit azt csak úgy gondoltam. Nem is tudom mért, arról sem hallottam nagyon :)

És a Toldy Ferenc Gimnáziumról tudtok valamit?

Egyébként én most 10.es vagyok és Két Tannyelvűbe járok, de rossz, mert angolul tanuljuk a földrajzot meg a matematikát és a történelmet és töriből kb nem is tanítanak...angolul elmondják ott a magyar könyv aztán kb ennyi, de így kb magyarul sem tudjuk h most mit is veszünk, mert össze-vissza haladunk...a matek még ok, a földrajznál meg annyira gyors a tempó...

2010. jan. 2. 18:46
 6/8 anonim ***** válasza:

A Toldy erős, színvonalas. Nézegesd a honlapokat, az sokmindent elárul egy iskoláról.

előző

2010. jan. 2. 19:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi az a Fazekas?
2010. jan. 2. 19:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Petőfi az nagyon gáz... voltam ott még 6 éve írásbeli felvételin, de szóbelire el sem mentem, hiába hívtak vissza, annyira nem tetszett.

Toldy viszont nagyon kemény, és jó suli.

2010. jan. 2. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!