Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi ezekről az iskolákról...

Mi ezekről az iskolákról véleményetek? (A többi lenn)

Figyelt kérdés

Újpesti Két Tanítási Nyelvű Műszaki Szakközépiskola és Gimnázium - Informatika szakmacsoport, angol két tanítási nyelvű

Bláthy Ottó Titusz Informatikai Szakközépiskola és Gimnázium

Neumann János Számítástechnikai Szakközépiskola

Milyenek a tanárok, mennyire jó az iskola, milyenek a szakmacsoportok, stb :)

Egyenlőre ezek az iskolák vannak számomra kilátásban, 8.-os leszek ősszel :)

Előre is köszönöm!

2010. júl. 14. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:
5%
Merem állítani, hogy a legjobb emelt infós iskola a Gépészeti és Számítástechnikai Szakközépiskola Békéscsabán.
2010. júl. 14. 15:50
 2/6 anonim ***** válasza:

A kéttannyelvűről csak jót hallottam. Ismerősöktől, nem járnak oda rokonok, de így is elhiszem a dolgot. Részleteket nem tudok, csak, hogy jó a suli.

Te tudnál mondani jó általános iskolát, - bocs, hogy visszakérdezek - de rémségeket lehet hallani 1-2 újpestiről..pl. Erzsébet u-i..

2010. júl. 14. 15:53
 3/6 A kérdező kommentje:

Én igaziból nem pesti vagyok, hanem tőle nagyon messze(120km-re) de az általános iskoláiról szinte csak rosszat hallottam. :S

Szüleim szeretnék, hogy Budapestre menjek tanulni, mert itt a környékben nem igazán van továbbtanulásra lehetőség, ott pedig vannak tanulós társaságaim :)

Köszönöm, hogy írtál kedves második, az elsőnek meg nem tudok mit mondani, engem Pest érdekel.

2010. júl. 14. 16:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Köszi a válaszod!

Sajna, én is csak rosszat az újpesti általánosokról, amiről pedig nem, az nagyon "hajtós", azt a végletet is szeretném elkerülni..

A kéttannyelvű viszont jó hírű.

2010. júl. 15. 13:22
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Igaz nem pesti, de itt Tiszakécskén, a Móricz Zsigmond Általános Iskola és Gimnázium nagyon jó :) Jártam itt mind a két suliba, de ez a legjobb :) Nagyon jók a tanárok, pályázatok segítségével gyönyörű kezd lenni az iskola és a környéke :)

Ha valaki itt a közelben lakik, nagyon merem ajánlani :)

2010. júl. 15. 13:42
 6/6 A kérdező kommentje:
A hajtós iskolára meg annyit, hogy ha erősen tanítanak, de haladósan, az se olyan borzalmas, bár szerintem Újpesten jó általánost nem igen fogsz találni sajnos :S
2010. júl. 15. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!