Mi ezekről az iskolákról véleményetek? (A többi lenn)
Újpesti Két Tanítási Nyelvű Műszaki Szakközépiskola és Gimnázium - Informatika szakmacsoport, angol két tanítási nyelvű
Bláthy Ottó Titusz Informatikai Szakközépiskola és Gimnázium
Neumann János Számítástechnikai Szakközépiskola
Milyenek a tanárok, mennyire jó az iskola, milyenek a szakmacsoportok, stb :)
Egyenlőre ezek az iskolák vannak számomra kilátásban, 8.-os leszek ősszel :)
Előre is köszönöm!
A kéttannyelvűről csak jót hallottam. Ismerősöktől, nem járnak oda rokonok, de így is elhiszem a dolgot. Részleteket nem tudok, csak, hogy jó a suli.
Te tudnál mondani jó általános iskolát, - bocs, hogy visszakérdezek - de rémségeket lehet hallani 1-2 újpestiről..pl. Erzsébet u-i..
Én igaziból nem pesti vagyok, hanem tőle nagyon messze(120km-re) de az általános iskoláiról szinte csak rosszat hallottam. :S
Szüleim szeretnék, hogy Budapestre menjek tanulni, mert itt a környékben nem igazán van továbbtanulásra lehetőség, ott pedig vannak tanulós társaságaim :)
Köszönöm, hogy írtál kedves második, az elsőnek meg nem tudok mit mondani, engem Pest érdekel.
Köszi a válaszod!
Sajna, én is csak rosszat az újpesti általánosokról, amiről pedig nem, az nagyon "hajtós", azt a végletet is szeretném elkerülni..
A kéttannyelvű viszont jó hírű.
Köszi :)
Igaz nem pesti, de itt Tiszakécskén, a Móricz Zsigmond Általános Iskola és Gimnázium nagyon jó :) Jártam itt mind a két suliba, de ez a legjobb :) Nagyon jók a tanárok, pályázatok segítségével gyönyörű kezd lenni az iskola és a környéke :)
Ha valaki itt a közelben lakik, nagyon merem ajánlani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!