Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ezt így tényleg megteheti és...

Ezt így tényleg megteheti és utána nyugodtan tud aludni?

Figyelt kérdés

A volt középiskolámban az igazgató év elején kijelentette, hogy tanév utolsó napján elbocsájt 5 embert.

Év közben elküldött egyik napról a másikra e-mailben értesítve egy neves és tehetséges nyelvtanárt, majd most (szintén e-mailben) közölte 3 jó tanárral is hogy szeptembertől nem tart igényt rájuk mert nem egyezik a szemléletmódjuk (nem voltak nézeteltérések, viták, csak tisztában volt ezzel)

viszont az, aki beszélgetés miatt fizikailag bantalmazott legalább 5 embert egy pénteki mise alatt (katlolikus iskola, az igazgató is hirdet igét), az az ember boldogan foglalja el az igazgatóhelyettesi posztot immár legalább 3 éve.

Csak én vagyok ezen felháborodva hogy mikor visszamegyek a régi iskolámba, ezek a hírek fogadnak?

Ezt tényleg megcsinálhatja? Nincs olyan hogy előre közlik hogy ki leszel rúgva? (itt a lázadás kerülése végett oldotta meg így a kis sunyi..)

2014. jún. 11. 21:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy katolikus iskola? Miért nem ezzel kezdted? Azok ilyenek. Nyugodtan fog aludni, igen.
2014. jún. 11. 21:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Mit értett azon, hogy "nem egyezik a szemléletmódjuk"? Bár attól tartok tudom a választ...
2014. jún. 11. 21:15
 3/3 A kérdező kommentje:
az igazgató álszent, képmutató, az említett tanárok pedig 'modernebb' eszméket képviselnek mind az életet, az oktatást és a vallást illetően.
2014. jún. 11. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!