Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Meg buktam matekból. Átvesznek...

Cortez3 kérdése:

Meg buktam matekból. Átvesznek? Többi lent.

Figyelt kérdés
Már Január óta át jelentkeztünk egy másik suliba és tegnap kaptam egy papírt,hogy át vettek és ma derült ki hogy megbukok.. Szerintetek menjek el pótvizsgára vagy ne, azért mert ha át megyek ha nem akkor is 9.-es leszek mert másik szakmára megyek át. Szerintetek mit csináljak. Értelmes és normális válaszokat szeretnék

2014. jún. 11. 13:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Magad miatt elmehetnél, addig is gyakorolnád a matekot.
2014. jún. 11. 14:19
 2/7 A kérdező kommentje:
az tiszta sor, de ha én nem megyek el pótvizsgára akkor azt a mostani sulim úgy veszi hogy megbuktam, tehát év ismétlés és ha nem megyek el akkor szeptembertől mehetek a sulimba amit írtam, igaz?
2014. jún. 11. 14:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nem volt ilyesmi kikötés bukás esetére, akkor igen.
2014. jún. 11. 14:58
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Miért buktatnak meg?

Nem tanultál?

2014. jún. 11. 15:06
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Talán nem ártana eljárni magántanárhoz gyakorolgatni,

hogy jobban menjen a matek, mert ha ennyire gyenge vagy, akkor félő, hogy másutt is lesznek majd még problémáid

2014. jún. 11. 15:08
 6/7 A kérdező kommentje:
1.95 re álltam,dehát így is meg buktattak sajnos..
2014. jún. 11. 15:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem értem a félelmedet.Ha átmész ha nem akkor is 9-es maradsz,ergo ugyanazt tanulod mindenből,akkor miért kéne elmenned pótvizsgára?A papírban írtak olyat,hogy akkor vesznek át,ha nem buksz semmiből?Mert ha nem,akkor tulajdonképpen hátradőlhetsz a nyáron.Szerintem nem sok kedved van elmenni augusztusban pótolni:D
2014. júl. 11. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!