Második félévben van egy hármasom és mellette 4 egyesem megbukhatok?
Azt halottam,hogy akinek van legalább egy hármasa egy félévben azt már nem buktathatják be. Matekról lenne szó.
Holnap kéne be menjek, de nem tudom menjek e be, mert ha ez egyesre írnám meg akkor tuti bukás így meg nem szerintem vélemény?
Feltétlenül menj be holnap. Így 1,4-es átlaggal 100%, hogy megbuksz (ugyanis nincs ilyen szabály), viszont ha holnap jól sikerül a javító, akkor van esélyed az év végi kettesre. Menj be, nincs vesztenivalód.
Az a 4 egyes szivatós sztori meg hihetetlen. Ugyanis ez azt jelentené, hogy 4-szer kitolásból kaptál egyest, amúgy meg csak 1 jegyetek van egész évben. Minden tantárgyból a minimum óraszám másfélszeresének megfelelő számú dolgozatot kell írjon mindenki (vagy szóban feleljen).
Minimum 3 matek órád biztos van, ami azt jelenti, hogy 3 × 1,5 = 4,5 azaz ÖT jeggyel zárhat le. Az úgy oké, hogy neked van öt jegyed, de az osztály többi tagjának csak 1 jegye van az elmondásod alapján (miszerint csak veled szívózik).
ez hülyeség...
olyat is hallotam h az egyik tanár, ha a jegyeid több mint a fele 1es akk megvágott, szóval hiába van 4,1,1,5,1 jegyeid akkor már megvágott...de ez elvileg nem lehet, átlagot kell nézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!