Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha első félévben nincs jegyem,...

Ha első félévben nincs jegyem, akkor lezárható vagyok év végén?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy fél évig egy másik iskolába jártam. Félévkor eliratkoztam egy másik suliba, ahol ugyanazt a szakmát tanulom, mint előtte. (érettségi utáni OKJ-s képzésről van szó, nem vagyok tanköteles)

Ugye ilyenkor a régi iskolámban szerzett jegyeimet, azaz a konkrét első félévemet át kéne ide hozzák, de ez nem történt meg a mai napig sem és mindjárt itt az év vége.

Itt kapom rendesen a jegyeket és több tanár azt mondta, hogy elég ha második félévben megvan a három jegy és lezárható vagyok.

Egy tanár viszont ma azzal fenyegetőzött, hogyha év végéig nem szerzem valahonnan elő az első féléves jegyeket, akkor nem tud év végén lezárni.

Most akkor hogy is van ez?

2014. ápr. 28. 15:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Az előző suliból elkéred a jegyeid

(és átviszed a mostani suliba)

2017. jún. 9. 18:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Melyik szakma?
2017. jún. 9. 18:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Neked kellett volna elkérni a jegyeid, amikor

átmentél a másik suliba

2017. jún. 9. 18:08
 4/4 anonim ***** válasza:
De még most is odaadnák, ha elmész érte
2017. jún. 9. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!