Szerintetek 4,32-re megadja a magyar tanárom az 5-öst?
Figyelt kérdés
Sokat dolgozok az óráján, de sajnos jegybe így jött ki... Esélytelen? Van akinek még a tanárok 4,5-től is elgondolkodnak a jegyén...2014. jún. 7. 17:23
2/12 anonim válasza:
4.5 az határeset, 4.32 nem. Hiába vagy aktív órán, nem arra adják a jegyet, az csak kétes jegynél számíthat, de ez sima 4-es.
4/12 anonim válasza:
nagyon kicsi rá az esély
talán azt mondja felelhetsz érte, de valószínűleg ez simán 4es
5/12 anonim válasza:
Ha a témazáróid 5-ösök, és az átlagodat egy kihagyott lecke miatti 1-es rontja le, akkor talán.
6/12 anonim válasza:
Én idén adtam hasonló átlagra ötöst, de annak megvolt a mga oka. Attól is függ, milyen az osztályátlag egyébként.
7/12 A kérdező kommentje:
Kár, hogy nem te tanítasz! :/ Az osztály kb szarik az egész magyarra, csak teljesít, mert kell a pont miatt... De egyik legjobb magyaros vagyok az osztályban, csak tudja, hogy nem egy seggelőgép vagyok ezért igen, előfordul, hogy kicsúszok az időből és 45 perc alatt nem tudásom hiányában, hanem idő hiányában nem tudom befejezni... Szóval, remélem ezeket számításba fogja venni.
2014. jún. 7. 20:12
8/12 anonim válasza:
Nekem a kémia tanár megadta az 5-öst 4,29-re most év végén.Mondjuk az összes témazáróm 5-ös lett meg 2.félévben is csak 5-ösöm volt.Első félévben 3,33-ra adott 4-est.Tehát nem lehetetlen.Ha a tz-id 5-ösek lettek és duplán számolja azokat akkor megadja.
10/12 A kérdező kommentje:
Debrecen
2014. jún. 8. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!