Károlyi Mihály magyar-spanyol tannyelvű vagy Szent László Gimnázium (olasz kéttan. )?
Sziasztok! Nézegetem az iskolákat.. A Károlyi felé hajlok, de hallottam a Szent Lászlóról is, jót és rosszat is... Melyik a jobb? Vélemény róluk(akár külön-külön is)?
Előre is köszi ^^
Szent Lászlóban nagyon jó a közösség, eszméletlen jó suli, de szerintem a Károlyiba menj. Egyrészt a spanyol hasznosabb nyelv (meg szerintem szebb is), másrészt (nem hallottam lászlós kéttanosokat beszélni, de) Károlyisokkal már találkoztam, és egyfolytában az járt a fejemben, hogy soha az életben nem fogok olyan szépen beszélni spanyolul mint ők.
És ezt úgy írom, hogy lászlós vagyok, bár nem olasz kéttanon.
Az utolsó kettő megvan. (mondjuk nem kell nyalni, alapjaiban bájos vagyok. ^^ [oksi, amúgy nem, de így már félig sznob is vagyok, az egó része megy. XDDD])
Miben nyilvánul ez meg, vagy hogy érted hogy nagyon sok a pénzes ...csög?
Amúgy köki a választ, ment a zöld mancs is (mint amúgy mindenkinek aki válaszolt.:)).
Ohh, hát ha ilyen vagy, biztos jól fogod ézerni magad. :)
Sok sikert, kösz a zöld mancsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!