Meg akar buktatni a matektanár, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Most írtunk kis érettségit matekból és 1 pont híján kettes.
36 pontból 12-t értem el és az iskola házirendje szerint 33% amitől 2-est kell adni.De a tanár 35%-tól adott 2-est ami 12,6 pont.Idáig nem álltam bukásra most viszont igen.
Nehezen meg a matek és még a tanár is szemétkedik.
2014. jún. 7. 12:11
11/15 anonim válasza:
Gondolod, hogy az érettségi így sikerülni fog? A tanár nem neked akar rosszat, ha nem enged át, hanem látja, hogy nem állsz rá készen. Most megbuktat, és majd az pótvizsgára nyáron jól felkészülsz.
12/15 anonim válasza:
Nálunk annak idején 50% -tól volt kettes...
Ha átenged a tanár, és érettségin megbuksz, az a tanár szégyene is!
Majd érettségizel októberben, hidd el neked is így lesz jobb, addig legalább felkészülsz tisztességesen és írsz mondjuk egy 4-es érettségit.
13/15 anonim válasza:
Ne csináld már, nálunk a 2-es 50%+1 pont volt középben...
14/15 A kérdező kommentje:
Átmentem hál' Istennek.
2014. jún. 11. 20:31
15/15 anonim válasza:
nekünk 150%tol se adja meg a kettest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!