Milyen orvosok dolgoznak egy elmegyógyintézetben?
Figyelt kérdés
Orvos szeretnék lenni és egy elmegyógyintézetben dolgozni mint orvos.Tudnátok példákat mondani ,hogy ott milyen fajta orvosnak kéne tanulnom ,hogy ott dolgozhassak?A válaszokat előre is köszönöm!2014. jún. 6. 18:05
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi ,hogy hülyén írtam csak elégé fáradt vagyok.
2014. jún. 6. 18:06
2/8 anonim válasza:
Szerintem pszichiáter,ápoló,esetleg pszichológus.
3/8 anonim válasza:
Pszichiáter.
Az ápoló és a pszichológus meg nem orvos, kedves #2.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem ápoló szeretnék lenni hanem orvos!De köszi a választ!
2014. jún. 6. 18:09
5/8 anonim válasza:
Nyilván pszichiáterek:D De azért mókás a kérdés. Azt hittem ez elég egyértelmű dolog, főleg olyannak, akit e érdekel:DD
6/8 A kérdező kommentje:
Nem csak pszichiáterek ,a nővéremet most tudtam megkérdezni aki az orvosira jár ,hogy pl háziorvosok is mentek oda.Mert egyszer el kellett mennie a csoportjával egy ilyen rehabilitációs intézménybe.
2014. jún. 6. 21:17
7/8 anonim válasza:
Elmegyógyintézetben pszichiáterek dolgoznak. Nem értm egy háziorvos mit keresne ott.
Nyilbván az egyetem alatt van pszichiátria gyakorlat is, de akkor még nem orvos az ember, csak annak tanul.
8/8 A kérdező kommentje:
Basszus a nővérem volt ott csak tudja...Házi orvosok és pszichiáter.
2014. júl. 14. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!