Akik suliban dolgoznak portásként na azoknak az embereknek milyen végzettségük van? Érettségi elég egy ilyen melóhoz?
Figyelt kérdés
ha nem akkor milyen végzettség kell ilyen melohoz?2013. szept. 25. 13:10
1/8 anonim válasza:
semmi, vagy valami biztonsági őri papír
2/8 anonim válasza:
Még érettségijük sincs
Elég, ha valami szakmájuk van (vízvezetékszerelő vagy hasonló)
4/8 anonim válasza:
Meg általában nyugdíjasokat szoktak odaültetni
5/8 anonim válasza:
Hát az én gimnáziumom portása egy többdiplomás, magas katonai ranggal bíró (már nyugdíjban lévő) bácsi volt.. ;)
6/8 anonim válasza:
Van ahol meg "néni" van (portás néni)
7/8 anonim válasza:
Vácon a Polgármesteri Hivatalban a portás álláshoz elég a 8 általános iskolai végzettség,az iskolait nem tudom,de valahol a takarítónő ül benn a portán délután,gondolom neki sincs olyan nagy iskolai végzettsége.
8/8 anonim válasza:
Érettségim + 2 szakmám van, és közcélú foglalkoztatásban vagyok portás egy általános suliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!