Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kit vettek fel a váci Boronkay...

Horváth Ádám kérdése:

Kit vettek fel a váci Boronkay 9. F osztályba? :D +kolesz

Figyelt kérdés

2014. jún. 3. 15:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Bele fogsz dögleni, olyan mint egy gimnáziumi osztály, csak erre rájönnek még a szakmai tárgyak, amikből érettségizned is kell. Engem szerencsére ez nem érint, de azért kitartást.
2014. jún. 5. 14:59
 2/10 anonim ***** válasza:
én 9.E be megyek, jó tudom nem ez volt a kérdés, de jó látni hogy vannak mások is gyk-on :D
2014. jún. 5. 18:29
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
Én 9.-es vagyok, és kolis. Nem hinném, hogy nagyon meg kell szakadni az F-be a tanulástól, de azért, ha a koleszban szeretnél rendelkezni a szabadidőddel, oda kell tenned magad! 4-es átlag alatt napi két és fél óra kötelező tanulószoba van :/
2014. jún. 6. 09:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Minden osztályban, betűjeltől függetlenül gürcölni kell, ha tovább szeretnél tanulni. Ha a technikusi a cél, akkor ugye nem kell, természetesen.
2014. jún. 6. 15:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha írsz egy privátot, megírom, hogy nagy valószínűséggel ki lesz az ofőd. :)
2014. jún. 13. 21:14
 6/10 Magyar Boglárka válasza:
Én kolis leszek, csak engem A-ba vettek fel. :)
2014. jún. 16. 21:33
 7/10 anonim ***** válasza:
66%

Az aki azt mondja, hogy az F-ben nem kell tanulni, üzenem neki, hogy sz0p0gathatja a méretes elektronikás makkom, és szerencséje van, hogy nem élőben mondta ezt előttem, mert akkor megverem:) . Utána meg a haverjaim. Tudod az F-ben van összetartás :) :) :) Nyomorék g@c!

Az F-ben tudod leadják ugyan azt a tananyagot mint az istenített szuperkirály gimnáziumi osztályokban, csak nekünk hozzá jön még a szakma (ugyan ugy mint a g-ben vagy a b-ben) amibe úgy kb bele lehet szakadni, pláne ha rossz tanárod van vagy nincs érzéked hozzá.

Vegyük máshogy. Elvégzed a gimnáziumot. Leérettségizel. Oké, ügyes vagy. 3 nyelven beszélsz? Ok, ügyi vagy. Csak... Mit kezdesz egy érettségivel? -Big Macet kérek kólával, kösziii!

Ja hogy nekünk meg lesz egy hiányszakmánk, amivel el tudjuk tartani magunkat egész tisztességgel akár már 19 évesen is?

Emlékeztetőül mi is tovább tudunk tanulni, sőt a többség tovább is tanul, csak neked meg MUSZÁJ lesz továbbtanulni hogy ne dögölj éhen havi 80k-ért.

Egy F-es voltam pusza!

2014. júl. 5. 21:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Kedves előző!

Félreértettél. Ezzel nem azt akartam mondani, hogy az F-ben nem kell tanulni, sőt... Csak ahogy te is említetted, az agyonistenített gimis osztályokban, sokkal több kitűnőt meg jó tanulót várnak el a tanárok, amíg nem veszik meglepetésnek, ha szakmai osztályban van bukás. Elárulok egy titkot, én is szakmai osztályba járok, és nyilván nem azért jöttem ide, hogy bölcsész legyek vagy mert annyira érdekelnek a nyelvek. Elismerem, tényleg kicsit hülyén fogalmaztam meg, amit akkor írtam, de ettől nem kell mindennek elhordani.. :*

2014. júl. 7. 00:56
 9/10 anonim válasza:
Én oda megyek:D de ne leszek Kolis:/ nemed?
2014. aug. 1. 13:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Most látom, kik lesznek a tanáraitok.. részvétem.
2014. aug. 26. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!