BGF gazdaságinformatikus szak?
Helló!
Arról szeretnék érdeklődni hogy igazából hogy is néz ki ez a szak, mit csinál az aki ezen az irányvonalon tanul? (most vagyok 11.-es, év végi jegyeim olyan 3 körül vannak.)
Megéri ebbe az irányba tanulni? Jelenleg szakközépben informatika szakon vagyok, de programozásból nagyon gyenge vagyok, matekból viszont 4-5. Érdekel is a gazdaság, de nem tudom hogy ez lenne-e a megfelelő. Egyáltalán egy gyenge/gyengébb (ugye kinek mi) 11. év végi eredménnyel felvesznek? Vagy elég egy jó érettségi?
Ugye 2013. szeptemberében a BGF gazdaságinformatikus szakra 240- pont kellett. Az azért nem olyan sok, csak nem tudom hogy erre a szakra nagy-e a túljelentkezés.
Van jövője ennek a szaknak?
Köszi hogy elolvastad, minden választ szívesen várok.
jövőre már 280 lesz az alja és jó jegyet elérni infó érettségin egyáltalán nem könnyű
amúgy az egész BGF egy büfé ha nem tanulsz átrugdosnak
Van benne valami, de ahogy a felvi.hu-n számolgattam a pontjaimat, /ahogy nagyjából szerintem összejönne/ akkor olyan 330-360 között mozognék, függve attól hogy maradok-e technikumban plusz csinálnék egy nyelvvizsgát.
Amúgy azt hozzáteszem hogy a jegyeim nem a tudásomat tükrözik. Sajna olyan vagyok hogy ami érdekel nagyon könnyen és viszonylag gyorsan megtanulom, ami nem fog meg azt nem is erőltetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!