BGF vagy SZTE gazdaságinformatikus szak?
Figyelt kérdés
Mindenki szidja a BGF-et, hogy a tanárok nincsenek felkészítve erre az egészre, és csak jól megszívatnak. Nekem egy rokonom oda jár, nem mondom, hogy nem bukott, hiszen volt tantárgya, aminél többször is ment pótvizsgázni, viszont nem mondja azt, hogy lehetetlenség benn maradni. Egy másik "ismerősöm" viszont szegedre jár, és a minap láttam az adatlapján egy kiírást, hogy: Ezaz, sikerült az első vizsgám. Magyarán lehúzza mindenki a BGF-et, de ezek szerint lehet, hogy mégiscsak jobb suli? Jár valaki a kettő közül valamelyikbe? Tényleg nem tudom már, hogy mit gondoljak, és mit válasszak..2013. jún. 25. 20:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!