Titeket nem idegesít, hogy ezzel a Neptun rendszerrel gépfüggőt csinálnak abból is, aki eddig nem volt az?
Figyelt kérdés
Mert ugyebár ha azt a vizsgaidőpontot akarod felvenni, ami a legjobb lenne számodra, állandóan lesned kell, hogy mikor írják alá a rendszerben az adott tárgyat, hogy felvehető legyen a vizsga stb stb2009. dec. 31. 09:36
1/6 anonim válasza:
Igen érdekes, meg a tárgyfelvétel is az. Párom és öccse is jó sokat szenved, bár őket nem érdekli, gépmániások így is. :D
2/6 anonim válasza:
Az volt az igazán remek, hogy a tantárgyfelvétel egy, vagy másfél órát csúszott, és olyan sűrű órarendet alakítottam ki, hogy ha egyet nem bírok felvenni, borul az egész. És igen, idegesít, főleg most hogy valamiből a zh még javítás alatt van.
4/6 anonim válasza:
Elképzelhetetlen, hogy ezen a következő években változtassanak?:S Én iszonyat stresszes vagyok az ilyeneknél.:S
5/6 anonim válasza:
Nálunk felveheted a vizsgát akkor is, ha még nincs beírva a jegyed (BME). Aztán majd a neptun levágja azokat akik megbuktak.
6/6 anonim válasza:
Nekem nem szokott olyan sok időt igénybe venni a neptun használata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!