Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha valaki ÁOK-n elájul egy...

Ha valaki ÁOK-n elájul egy boncolásnál, vagy a sebészeti osztályon, kirúgják, vagy mit csinálnak vele?

Figyelt kérdés
Tudom, lehet, h nem gyakori, de biztos van rá példa, hogy valaki nem tudja, hogy annyira nem bírjaa ezeket a dolgokat. Így is el tudja végezni? Nekem van egy olyan elméletem, hogy legfeljebb maga alá tolat egy széket, vagy visz magával előre, vagy valami :D... Na viccet félretéve azért kérdem, mert egyik ismerősöm rosszul lett egy videón és az orvosira készült... Valószínűleg így nem megy, de ha nem tapasztalta volna oda megy és fel is veszik... Ilyenkor mi van?? :) Köszi előre mindenki!
2011. máj. 7. 14:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Mivel nem egyszeri alkalom, sőt csinálni is kell, nem csak nézni; és a legkevésbé esztétikus dolgok történnek; ezért vagy túlteszi magát rajta és csinálja rendesen, vagy választ más, hasonló egészségügyi szakterületet..
2011. máj. 7. 14:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Miért rúgnák már ki?:D Arrébb megy és összeszedi magát. Majd megszokja. Mindent meg lehet szokni. De amúgy nem jellemző az ájulás.
2011. máj. 7. 14:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D!
2011. máj. 7. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!