Akit államíilag támogatottra vesznek fel fősulin, annak nincs semmi sulival kapcsolatos költsége, a fősuli elvégzése során?
Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 23:53
1/14 A kérdező kommentje:
*Levelezőn
2009. dec. 30. 23:54
2/14 A kérdező kommentje:
KÖNYVEK, diákig. azt magának állja a tanuló?
2009. dec. 31. 00:00
3/14 anonim válasza:
De van költséged: jegyzetek, diák igazolvány, utazás szállás minden. Csak tandíjat nem kell fizetni.
4/14 anonim válasza:
Szerintem csak annyi, hogyha sokadik UV-t csinálod fizetni kell, meg ha túlcsúszol a krediteken, akkor is.
5/14 anonim válasza:
ja, persze jegyzet, kolesz díj, ilyeneket te fizeted természetesen.
(második voltam)
6/14 A kérdező kommentje:
szállás kaja nemtéma, mert a szomszédvárosban van a fősuli.
első diplomám lenne.
2009. dec. 31. 00:04
7/14 anonim válasza:
Akkor elvileg nincs más fizetési kötelezettséged a felsoroltakon kívül.
Arra figyelj, hogy ha rossz az átlagod, akkor átrakhatnak költségtérítésesre ami ezért nem kellemes.
8/14 A kérdező kommentje:
átrakhatnak?
ez meg milyen már?!:S
2009. dec. 31. 00:12
9/14 anonim válasza:
Megkérdezhetem milyen szak ez, ami levelezőn államilag támogatott?
Amúgy ez egyfajta ösztönző, hogy tanulj rendesen. Bukdácsoló diákot senki sem finanszíroz szívesen, még az állam sem.
10/14 anonim válasza:
Az olyan már, hogy igazságos. A fizuson jól tanulók mennek támogatottra a támogatott legrosszabb 10%-a megy fizusra (legalábbis nálunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!