Károlisok! Mondanátok pár infót az egyetemről? Milyenek a tanárok, az oktatás színvonala, és az oda járó emberek úgy általánosságban?
köszi a választ,ez most megnyugtatott :)
csak attól félek,hogyha tényleg ilyen kevés embert vesznek fel,én nem leszek benne abba a kevésbe.
a németre min 10- max 35 főt vesznek fel.
2011-ben 368 volt a határ
2012-ben 398 volt
2013-ban 252 volt
(a jelentkezők száma, kb ugyanannyi, idén nem sokkal több, mint a tavaly.) Én ha jól figyeltem meg, a bölcsésztudományi szakok ponthatárát (így a germanisztikát is) lejjebb vitték valamiért, ne számolj olyan magas ponthatárra, !!MAX!! 300-330lesz.
2012-ben 28 első helyes jelentkező volt, 2013-ban 23, IDÉN 20 !!!!! sok sikert :) tudom nem kérdezted, de írtad, hogy félsz, hogy felvesznek-e, szerintem meglesz!!
nagyon köszönöm :)
igen,attól félek,hogy nem lesz elég a pontom.nekem 308 van,ami nem túl sok.de abban bízom,hogy a tavalyinál nem lesz sokkal több :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!