Olyat lehet, hogy a tanár nem fogadja el az igazolást?
Figyelt kérdés
Szombaton közös zarándoklatra ment az iskola ami elvileg kötelező lett volna, én meg nem mentem. Most kedden (tehát nyolc napon belül, ahogy nekünk mondták) vittem is a szülői igazolást. Idén keveset hiányoztam és akkor is mindig orvosit vittem... most édesanyámmal írattam igazolást, de az osztályfőnök azt mondta, nem tudja elfogadni, mert "a program kötelező volt". Ilyet lehet egyáltalán?2014. máj. 27. 16:25
11/11 anonim válasza:
Az ofő indoklása teljesen rossz: "mert a program kötelező volt".
Ha azt mondta volna, hogy: "nem tudom elfogadni, mert a szülői igazolást a dolog természeténél fogva előre kell bemutatni és előre kell értesíteni róla" az már full védhető lenne az iskola szempontjából....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!